Over ons..........

Na een verfrissende metamorphose, waarbij de winkel een nieuwe kleur en deels vernieuwde opstelling heeft gekregen konden we op 7 oktober van start. We zijn trots op de reacties dat het een overzichtelijke en rustige winkel is.

Onze winkel biedt trendy, vernieuwende en verrassende en eigentijdse artikelen voor iedereen en elk huis. Nu met speciale items zoals unieke kerstdecoraties. We volgen de seizoenen en thema's op de voet, zo zorgen we ervoor dat we ook interessante items inslaan voor speciale dagen zoals Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag.

We kunnen niet wachten om ons unieke assortiment in Hoogerheide te laten zien! Feedback is altijd welkom en we zijn enthousiast over wat de toekomst brengt.

De mooie presentaties, heerlijke geuren en compleet opgemaakte plateaus maken Katreintje tot een echte belevingswinkel. Hier kun je op je gemak rond kijken of inspiratie opdoen. Maar heb je advies nodig of speciale wensen, dan staat het team graag klaar om te helpen. Bovendien worden cadeaus met liefde ingepakt!

Linda